"Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir."
M. Kemal Atatürk
Kapalı sebze pazarı için talimat verildi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Ak Parti Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmesinin ardından çalışmalara hızlı başladı.

Başkan Çarkacı, Vatandaşların ve Pazar esnafının talepleri doğrultusunda daha önceden alt yapı ve fizibilitesi çalışmaları hazırlanan “Kapalı Semt Pazarı” için bugün mevcut sebze pazarına giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Selçuk, Mustafa Demir, Mahmut Karataş ve Fen İşleri Müdürü Uğur Gözel ile birlikte mevcut Sebze Pazarında incelemelerde bulunan Başkan Çarkacı, Uçuk projeler ile değil, Halkın talepleri ve Belediye Bütçesi doğrultusunda "Kapalı Semt Pazarı’nın yapılması için Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Oluşturma Tarihi: 21 Ocak 2019 Pazartesi