VERGİ YAPILANDIRMA FIRSATI!
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun’ çerçevesinde kira dışındaki emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarıyla birlikte resim, harç ve cezaların yeniden yapılandırılması çerçevesinde başvuruları alınmaya başlanmıştır. Belediyemiz tarafından 1 Eylül’den itibaren alınmaya başlanan yapılandırma başvuruları 31 Ekim’de sona erecekFaiz indirimi ve taksitle ödemeYapılandırma, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle vadesigeçmiş, hali hazırda gecikme zammı işleyen vergi borçlarıyla faiz ve cezalarını kapsamaktadır.Belediyeyetkililerince, mükelleflerin; yapacakları başvuru ile tahakkuk eden faiz indiriminin yanı sıra taksitle ödeme imkanından da faydalandırılacaktır. Yeniden yapılandırmayla mükellefler, peşin ya da 2’şer ay arayla 6,9,12 ve 18 taksitte borçlarını ödenebilecektir.Vatandaşlarımız; detaylı bilgi için Şarkikaraağaç Belediyesine ait 0246 411 40 13dahili 12-16 telefon numaralarından bilgi alabilmektedirler.
Bu duyuru 808 defa görüntülenmiştir.
Oluşturma Tarihi: 28 Eylül 2016 Çarşamba