AK Partili Öz'den Başkan Çarkacı'ya Destek Ziyareti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman ÖZ, Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığında; Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çarıksaray Belde Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Haktan Güllüce ve yönetimi, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Tüm teşkilat mensuplarına yapmış oldukları gayretli çalışma için teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında gerçekleşen Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın birim toplantısında alınan karar gereği Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı ÖZ, Genel Merkez Yerel Yönetimler biriminin her Başkan Yardımcısının kendi bölgesinde çalışma yapacağını dile getirdi. Kendi tecrübelerini de aktararak, "Belediyemizin yapacağı güzel ve hayırlı olan tüm çalışmalarda Genel Merkez olarak yanlarında bulunacak ve destekçisi olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Çarkıcı, Bölge Başkanı Öz'e Belediye faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek İlçe belediyesine yaptıkları ziyaret için teşekkür etti.