Belediyemize ait 50.yıl Parkı’nın İsmi Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat ÇİFTÇİ olarak değiştirildi.

Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’nın talimatlarıyla Belediye meclisinin onayı ile 50.yıl Parkının ismi Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat ÇİFTÇİ sosyal tesisi olarak değiştirilmesi kararı meclis kararıyla onaylandı. Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı İsa Çarkacı “Bu yıl içerisinde faaliyete geçireceğimiz sosyal tesisimizin ismini Vatan toprağına şehit düşmüş evladımız Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Sosyal Tesisi olarak değiştirilmesi kararını meclis üyelerimizle beraber almış olduk. Bu vesile ile Şehit olan evlatlarımızın isimlerinin cadde ve sokaklara da vererek aziz hatıralarını yaşatmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatani görevlerini yaparken şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan Rahmet diler yakın ve eş dostlarına sağlıklı uzun ömürler dilerim. Vatani görevlerini sürdüren evlatlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum .”dedi.

Şehit jandarma Ferhat ÇİFTÇİ kimdir.

İlçemiz merkez nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat ÇİFTÇİ 18 Mayıs 2020 tarihinde Kars Kağızman Çemçe-Madur bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada göğüs göğse verdiği kahramanca mücadele sırasında çok sevdiği vatanı için şehit düşmüştür. Ruhu şad mekanı cennet olsun.