İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.

Şarkikaraağaç Kızıldağ Milli Parkı'nın Oksijen deposu olduğu, Astım ve KOAH hastalarına şifa verdiği resmen kanıtlandı. Yapılan Çalışmalarda emeği geçen başta Memleketimizin evladı T.B.M.M Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi  Prof. Dr. Önder Öztürk’e Isparta Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Canan Doğan’a Isparta Valiliğine, Baka Genel Sekreterliğine, Şarkikaraağaç Kaymakamlığına emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına şahsım ve belediyemiz adına çok teşekkür ederim. Şarkikaraağaç Belediyesi olarak Kızıldağ Milli Parkı Gelişim planı kapsamında desteklerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kızıldağ Milli Parkının daha fazla hastaya şifa olması ve gelecek nesillere aktarılabilmesi adına sahip çıkmaya devam edilecektir. Kızıldağ Milli Parkına sahip çıkan Tüm devlet büyüklerimize kamu ve kuruluşlarımıza ve değerli halkımıza saygılarımı sunarım.

İsa ÇARKACI

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı