VALİ SEYMENOĞLU’nun İLÇEMİZİ ZİYARETİ

Isparta Valimiz Sayın Ömer SÖYMENDĞLU İlçemizi ziyaret etti. İlçemizdeki ziyaretine Kaymakamlıkla başlayan Sayın Valimizi Kaymakamımız Onur YILMAZER Belediye Başkanımı İsa Çarkacı Kurum amirleri Protokol üyeleri karşıladı. Kaymakamımız ve Valimiz birlikte, Şarkikaraağaç Gençlik Merkezinde düzenlenen, KKTC Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcihi törenine katıldı. Törenin ardından Valimiz SEYMENOĞLU Esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Şarkikaraağaç Halk Eğitim Merkezinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Valimiz, toplantının sonunda Çaltı Köyünü Ziyarette bulundu ve Köyde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Ziyaretinin sonunda İlçemiz Kızıldağ Milli Parkında incelemelerde bulunduktan sonra İlçemizden ayrıldı.